Ons verhaal

Welkom bij Drankgenot, een webshop ontstaan uit een passie. Een passie waar we zeven dagen in de week mee bezig zijn. Graag vertel ik je ons verhaal.

Zelf begon ik op jonge leeftijd in de wereld van de wijn. Ik kwam erachter dat kennis over de wereld van de wijn onuitputtelijk is. Het is onmogelijk om alles van wijn te weten. Deze onuitputtelijke materie fascineerde me enorm. Het is écht een ambacht, waar ik zoveel mogelijk van wilde weten. En dus ging ik kennis opdoen, wat onder andere resulteerde in de titel ‘Internationaal Vinoloog’.

Deze kennis breng dagelijks over op de rest van het team achter Drankgenot, wat ervoor zorgt dat ons assortiment met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Bij Drankgenot werken we namelijk samen met originele wijnimporteurs, en gaan we jaarlijks op bezoek bij wijnboeren. We vinden het namelijk belangrijk dat wijn smaakt zoals hij bedoeld is in het gebied van herkomst. Dat hij authentiek is. Tevens proeven we zelf alle wijnen, én onderwerpen we ze aan een index. Alleen zo kunnen we garanderen dat alleen wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ons assortiment halen.

Alleen zo garanderen we een divers en kwalitatief assortiment. Van ons, voor jou.

Groet,

Stefan van der Krabben