De zomervakanties zijn voor sommigen al begonnen, en dat betekent dat ook de bouwvak nadert voor de verschillende regio’s in ons land. Voor veel bedrijven (en zeker niet alleen meer voor de bouwsector!) een periode waarin de vakantie gevierd wordt.

Omdat deze periode vaak voorafgegaan wordt door een traditionele bouwvakborrel, komen we jullie graag tegemoet om van deze borrel een nog groter succes te maken. Daarom hebben we een mooie actie klaar staan rondom een mooie witte wijn, rosé, en prosecco. Zo is er voor ieder wat wils!

De acties:

Voor onderstaande producten geldt: Ontvang er zes voor de prijs van vijf!

Zenato Bardolino Chiaretto Rosato: De Zenato Bardolino Chiaretto Rosato heeft een mooie roze rode kleur, op de neus en in de smaak rood fruit, zoals frambozen en litchi. Licht en lekker soepel.

Cantina di Ponte Piave Prosecco: Deze fraaie Cantina di Ponte Piave Prosecco Frizzante Legato Valdobbiadene heeft een milde mousse. Is levendig, fris met impressies van appel, gist, banaan! 

Paul Mas Viognier: De allerbeste wijnen van Paul Mas komen van het estate, met druiven van de eigen wijngaarden, zoals deze Domaine Paul Mas Estate Viognier met zijn aromatische, volle stijl. 

Drankgenot wenst je een fijne bouwvakborrel, én een hele fijne zomer!