Welkom bij Drankgenot, een webshop ontstaan uit een passie. Graag vertel ik je ons verhaal.

Zelf begon ik op jonge leeftijd in de wereld van de wijn. Ik kwam erachter dat kennis over de wereld van de wijn onuitputtelijk is. Het is onmogelijk om alles van wijn te weten. Deze onuitputtelijke materie fascineerde me enorm. Het is écht een ambacht, waarvan ik zoveel mogelijk  wilde weten. En dus ging ik kennis opdoen. Dit resulteerde onder andere in de titel ‘Internationaal Vinoloog’.  

Deze kennis breng ik dagelijks over op de rest van het team achter Drankgenot. Bij Drankgenot werken we samen met originele wijnimporteurs en gaan we jaarlijks op bezoek bij wijnboeren. We vinden het belangrijk dat wijn smaakt zoals hij bedoeld is in het gebied van herkomst. En dat hij authentiek is. Tevens proeven we zelf alle wijnen. Ook onderwerpen we ze aan een index. Zo kunnen we garanderen dat alleen wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ons assortiment halen.  

Hierdoor zijn we verzekerd van een divers en kwalitatief assortiment en kunnen we iedereen, van wijnboer tot consument, laten genieten van kwaliteitswijnen. Van ons, voor jou.  

Groet,  

Stefan van der Krabben